X

* BU AYIN SİTESİ *
Üye Ol
BAHİS SİTESİBONUSÜYELİK
1.200 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
500 TL
Giriş Yap
Tanıtım
777 TL Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
400 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
250 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım

Betbir Para Yatırma

Tıkla Betpas’a Giriş Yap

Betbir para yatırma işlemleri konusunda, 3 dakikalık işlem süresi ile sizleri karşılamaktadır. Oldukça hızlı hareket ettiği net bir şekilde görülmektedir. Finansal enstrümanlara bakıldığında, hemen hemen her sistemin kullanıma açıldığı tespit edilecektir. Her gün ve her saat yatırım işlemini yapabilirsiniz. Mesai saatlerini beklemenize, mesai günlerini beklemenize gerek bulunmamaktadır. Haftanın 7 günü boyunca oluşturduğunuz hesaplara, aşağıda belirtilen yöntemler ile para yatırma işlemini yapabilirsiniz.

Betbir Yatırım Yöntemleri

Betbir yatırım yöntemleri sanal cüzdan, elektronik ön ödemeli kart çeşitleri, banka hesapları ve kripto para sistemleri gibi seçeneklerden meydana gelmektedir. Tek tek inceleyelim. Sanal cüzdan ile para yatırma seçeneklerini bakıldığında, jeton ile para yatırma, ecopayz ile para yatırma, cmt cüzdan ile para yatırma, papara ile para yatırma seçeneklerinin bulunduğu görülecektir.

Elektronik ön ödemeli kartlara bakıldığında, paykasa ile para yatırma, astropay ile para yatırma seçeneklerinin varlığı görülecektir. Banka hesapları anlayışında bu seçenekler ile karşılaşacaksınız. Karekod ile para yatırma, havale ile para yatırma, EFT ile para yatırma, cepbank ile para yatırma, Denizbank SMS ile para yatırma, Garanti cepbank ile para yatırma gibi başlıklar meydana getirilmiştir. Kripto para sisteminin içerisinde ise, bitcoin ile para yatırma seçeneğinin geçerli olduğu görülmektedir.

Betbir Çalışılan Bankalar

Betbir çalışılan bankalar konusunda her türlü bilgiyi müşteri hizmetlerinden almanız mümkündür. Müşteri hizmetleri anlayışında, canlı destek bölümü ile görüşebilirsiniz. Hangi bankalar ile çalışıldığını, bu bankaların hesap ve IBAN numaralarını, müşteri hizmetleri temsilcisinden talep edebilirsiniz. Canlı destek ile görüşebilmeniz için, herhangi bir gün ve saati beklemenize gerek yoktur. Denizbank ve Garanti Bankası, Akbank ve İş Bankası, TEB ve ING Bank, Finansbank gibi bankalar ile şu an itibariyle çalışan bir siteden bahsedilmektedir. Betbir TV hizmetinden para yatırmadan faydalanabilirsiniz.

Betbir Yatırılan Paradan Kesinti Yapar mı?

Betbir para yatırma işleminde, güvenli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Betbir güvenilir mi? Sorusunun karşılığındaki güvenlik programları ile para yatırma talep formunu açıp, kullanabilirsiniz. Yatıracağın paralar sizin paranız olacaktır. Betbir yatırılan paradan kesinti yapar mı? Sorusunun karşılığında herhangi bir kesinti ile karşılaşmayacağınızı bilmelisiniz. Özellikle havale ve EFT gibi seçenek ile yatırdığınız paranın hesaba eksik geçtiğini görüyor iseniz, bunu bankadan araştırmalısınız. Banka tarafından yapılan bir kesinti ile ya da alınan bir işlem masrafı ile karşılaşabilirsiniz.

This post was last modified on 19 Ekim 2020 02:15

Benzer Yazılar