X

* BU AYIN SİTESİ *
Üye Ol
BAHİS SİTESİBONUSÜYELİK
1.200 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
500 TL
Giriş Yap
Tanıtım
777 TL Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
400 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
250 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım

Betexper 214 Giriş – Betexper214.com Yeni Giriş

Tıkla Betexper’e Giriş Yap

Betexper 214 giriş adresi aktif edilmiştir. Betexper sitesine erişim sağlamak için güncel giriş adresini kullanmanız gereklidir. BTK eski giriş adresi olan Betexper213 adresine kapattığından dolayı Betexper214.com adresini devreye sokmuştur.

Sosyal medya içerisinde Betexper 214 sitesinin çok aktif olarak yer aldığı gözlenmektedir. Bir bahis sitesinin bu denli sosyal medya içerisinde aktif olması üyeleri için önemli bir ayrıcalıktır. Sosyal medya üzerinden sitenin site hakkında önemli paylaşımları bulunmaktadır. Bu paylaşım seçenekleri site içerisinde yer alan gelişmelerden en hızlı haberdar olunabilmesine olanak vermektedir. Betexper yeni adresinin sosyal medya hesapları facebook, twitter, ınstagram ve youtube gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu seçenekler siteye ulaşım imkanını da beraberinde vermektedir. Sosyal medya hesapları içerisinde yer alan mesaj sekmesi üzerinden bireylerin müşteri hizmetlerine ulaşabilmesi konusunda imkanı verilmektedir. Sosyal medya hesaplarının anlık takip edilebilmesi için ise Betexper giriş ekranında bulunan sosyal medya hesaplarına giriş yapılarak bildirimlerin açılması yeterlidir.

Betexper214.com Yeni Adresi Ödeme Yapıyor mu

Ödeme konusuna site önem vermektedir. Her üyesinin yatırım ve çekim işlemlerini sorunsuz yapabilmesi adına ödeme seçenekleri ile işlem adımlarını teknik ekip sunmaktadır. İşlem adımlarında her hangi bir açık nokta olmamasına dikkat edilerek detay verilmektedir. Betexper yeni adresi ödeme yapıyor mu sorusu için ise evet yanıtı verilebilmektedir. Evet yanıtının verilebilmesine yardımcı hizmet ise sitenin makbuz sunmasıdır. Ödeme işlemleri esnasında Betexper214 e-posta adresleri ile üyelerine ödeme makbuzu vermektedir. Sunmuş olduğu bu ödeme makbuzu sitenin kesin olarak ödeme yapmakta olduğunu göstermekte ve tüm site üyelerine güven vermekte olan bir hizmet seçeneğidir.

Benzer Yazılar