X

* BU AYIN SİTESİ *
Üye Ol
BAHİS SİTESİBONUSÜYELİK
1.200 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
500 TL
Giriş Yap
Tanıtım
777 TL Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
400 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
250 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım

Betexper 244 Giriş – Betexper244.com Yeni Adres

Tıkla Betexper’e Giriş Yap

Betexper 244 giriş yapmak ve üye olmak için yukarıda ki linki kullanabilirsiniz. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Türkiye de illegal siteler engellenmektedir. Bu sebeble giriş ve erişim sorunları kısa süreliğine yaşanmıştır. Bu sorunlar yeni site adresiyle birlikte giderilmiştir. Yeni adres Betexper244 olmuştur.

Betexper yeni giriş adresi Betexper 244 üyelik başvuru formu aracılığı ile kendinize bir hesap meydana getirmeye başlayabilirsiniz. Betexper244 üyelik işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızı oluşturduktan sonra, Betexper giriş işlemini aktivasyon linki ile yapabilirsiniz. Siteyi aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi ve sitenin kullanıma açılması konusunda belge talebi gündeme gelir mi? Yazının devamında anlatılmıştır.

Betexper244.com Üyelik İçin Belge Talep Ediyor mu?

Betexper üyelik için belge talep ediyor mu? Site tarafından yani Betexper244 markası tarafından başvuru yapan şahıslardan, Betexper yeni giriş adresi Betexper244 üzerinden, orijinal adres üzerinden başvuru yapan şahıslardan herhangi bir belge talep edilmeyecektir. Daha önce hesap açmamış iseniz, ip ve ikametgah adresinde yaşayan aile fertleri üzerinden hesap açılmamış ise, site tarafından üyelik iptal işlemi yapılmamış ise belge göndermenize gerek yoktur. Bunların dışında, olması gerektiği gibi hesap açtığınızda, sizlerden müşteri hizmetleri herhangi bir belge talep etmeyecektir. Bunun nedeni üyelik başvuru formu üzerinde gördüğünüz onay bölümüdür. Verdiğiniz bilgilerin doğru olduğunu, 18 yaşında ya da üzerinde olduğunuzu, genel kullanım koşullarını okuyup, anlayıp, kabul ettiğinizi taahhüt edeceksiniz. Bu site ya da şirket tarafından karşılıklı olarak okunmuş, anlaşılmış ve imza altına alınmış bir sözleşme olarak görülmekte veya değerlendirilmektedir. Buna istinaden başvuru yapan şahıslardan bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda, talep edilecek herhangi bir belge bulunmamaktadır. Müşteri hizmetleri karşınıza çıkıp, sizlerden bir belge talep etmeyecektir.

Benzer Yazılar