X

* BU AYIN SİTESİ *
Üye Ol
BAHİS SİTESİBONUSÜYELİK
1.200 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
500 TL
Giriş Yap
Tanıtım
777 TL Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
400 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım
250 TL - %100 Bonus
Giriş Yap
Tanıtım

SSbet Para Çekme

Tıkla Betpas’a Giriş Yap

Para kazanmanız ve aşağıda belirtilen kuralları gerçekleştirmeniz ile birlikte, hızlı ve güvenli bir şekilde SSbet para çekme işlemini yapacaksınız. Tabii ki para çekme talimatı vermeniz için, mesai günlerini ya da mesai saatlerini beklemenize gerek bulunmamaktadır. Haftanın her günü para çekme talimatı verecek ve hızlı bir şekilde SSbet para çekme işleminin gerçeği dönüştüğünü göreceksiniz.

SSbet Nasıl Ödeme Yapıyor?

Ödeme yöntemlerinde ya da SSbet nasıl ödeme yapıyor? Sorusunun karşılığında popüler tüm seçeneklerin bulunduğu görülmektedir. Kredi kartı ile ödeme, papara ile ödeme, jeton ile ödeme, havale ile ödeme, kripto para ile ödeme, EFT ile ödeme gibi seçenekler kullanılmaktadır. SSbet para çekme işleminde adınıza ve soyadınıza kayıtlı kredi kartını dahi, gördüğünüz gibi kullanabilirsiniz. Bu kredi kartı üzerine kazandığınız paralar hakkında para çekme talimatı verebilirsiniz.

SSbet Hızlı Ödeme Yapıyor mu?

Para çekme talep formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız, SSbet hızlı ödeme yapıyor mu? Sorusunda gerçekten çok hızlı bir şekilde SSbet çekim işlemini yapmanız anlamına gelecektir. Önemli olan nedir? Para çekme kurallarına uygun davranmanızdır. Adınıza ve soyadınıza sahip kart ya da hesapları kullanmanızdır. Para çekme talep formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanızdır. En düşük ve en yüksek ödeme miktarlarına dikkat etmenizdir. Ödemeler işlem yoğunluğuna göre değişim gösterebilmektedir. 15 dakika minimum, 30 dakika maksimum ödeme süresi bulunmaktadır. Yoğun olan günlerde 30 dakika, yoğun olmayan günlerde sadece 15 dakika içerisinde paranızı alacaksınız. SSbet para yatırma işlemlerinde de oldukça hızlıdır.

SSbet Kazanılan Paradan Kesinti Yapar mı?

SSbet para çekme talimatı verildiğinde, ödenecek herhangi bir para bulunmamaktadır. SSbet kazanılan paradan kesinti yapar mı? Havale, EFT, kredi kartı, papara, jeton, kripto para seçeneklerinin tamamından komisyon alınmaz, ödemeler net olarak yapılır. Bu sitenin minimum ödeme miktarı 100 Türk Lirası iken, maksimum ödeme miktarının günlük 20.000 Türk Lirası olduğu görülebilmektedir. 100 ya da 20.000 Türk Lirası veya ara değerlerde para çekme talimatı vermeniz hiç önemli değildir. Hiçbir parasal miktardan kesinti yapılmaz, komisyon alınmaz, para çekme talimatı ile birlikte kazandığımız para hesabınıza net olarak geçer.

This post was last modified on 19 Haziran 2021 04:08

Benzer Yazılar